tisdag 2 oktober 2012

pay and jump

idag så var jag och på våran första pay and jump på grevagården, vi har ju bara hoppat klubbtävlingar på hemma plan förut.
när vi red bort till greva så var planen att bara rida bort ditt och rida utan nårga krav, rocka skulle bara få leka runt på en låg höjd och bara få posetiv första tävlings upplevelse. när vi kom fram så fick mamma hålla rocka medans jag gick och kolla banan, den var väldigt lätt då den hade snälla och långa vägar.
jag var lite nervös över hur hon skulle reagera över den nya miljön. alla hästar, den stora banan med 8hinder var av ett med stacket och 2 alternativ hinder antingen så kunde man hoppa vattenmatta eller ett smalhinder (det är alltså kortare på längden.)
 inne på banan så sköte sig rocka super bra<3 hon var framför skänkeln och lyssna på alla hjälper. hon tveka inte på ett enda hinder och vi var fel fria enda tills sista hindret där jag gjorde fel så rockar rev. men är verkligen super nöjd med rocka, hon kunde inte ha sköt sig bättre<3:)

Måste HISSA grevagårdens pay and jump:) bra bana med snälla svängar och hinder. Super trevlig personal inne på banan som fixa så man skulle få hoppa den höjden man ville och stöta en genom banan. Plus att när mamma skulle gå in med Rocka på framridningen(lillaridhuset) så TÖMDE dom hela ridhuset så rocka fick vara där lite själv, Stor hiss till de!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar