lördag 5 september 2015

kanske sova?

nu är allting färdig packat och fixat, hur kunde dagen gå så här fort? efter att ha fixat här hemma så åkte vi till stan för att växla pengar, handla lite smått och gott blev även en sväng för bi hööks för att köpa en luddig grimma som rocka kan ha på sig i hagen. hon får så lätt skav så de behövdes verkligen, han tyvärr inte rida vilket kanske egentligen inte gör något men då rocka inte vilat på några dagar. tiden räckte inte till utan blev direkt att packa ihop och åka iväg med rocka till stallet där hon ska stå under veckan.
på vägen hem köpte vi med oss pizza hem^^ vilket var extra gott när man inser att de man åt till lunch idag var två riskakor och choklad. Nu på kvällen har jag packat klart mitt handbagage, laddat mobilen med bra musik och ipaden med filmer för att få flygresan att gå fortare.
Har även ståt och fixat "matlådor" åt mina två små marsvin, lagom portioner av grönsaker och torrfoder som dom får varje dag.
nu funderar jag på att sova några få timmar innan de bär av till Göteborg, imorgon flyr vi från regnet och på eftermiddag sitter vi på stranden i ett varmt och soligt Rhodos;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar