fredag 7 februari 2014

Orlando adventure Island


Som sagt var vi igår på orlando adventure Island vilket är en del av universal studio. Kan ju säga att det jag såg fram mot mest var Harry Potter world , som den Harry Potter nörd jag är var känslan otrolig. Alla detaljer var verkligen som i filmen, sen hade dom 4st åkattraktioner där och den häftigaste var en bergodall bana som man åkte samtidigt som dom vissa en Harry Potter film. Alltså det var jätte snyggt gjort och det kändes verkligen som man flög mellan klippor, stört dök från himlen ner mot vattnet medans man undvek en drake. Sen fans de även två soverni shoppar den ena olivanders wonds (owel post) och den andra (en godis butik) kommer inte ihåg va den hete. Kan ju säga att jag hade svårt att hålla i pengarna, ska vissa senare ikväll va jag köpt.
Sen fanns de ju massa andra roliga delar i parken, som dr suss, olika cartoon, universals heros (ex spiderman). Alla med både roliga barn karuseller till galna vuxen åkturer. 
Parken tog en heldag vi åt lunch där på en grekisk tema resturang och sen på kvällen åt vi kvällsmat utanför parken på hard rock café. 
Inlägget kanske är lite rörigt men har precis vaknat kl är bara kvart över sju på morgonen. Så nu ska man väl ta och göra sig iordning sen är de frukost, dagen idag kommer spenderas på Disney land :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar