måndag 29 oktober 2012

KM hoppning 28/10

tävlingen igår gick super bra, trodde inte att rocka skulle prestera så bra som hon gjorde specielt i km klassen då hon aldrig hoppat en bana på 12 hinder eller en hel bana på 60cm. plus att vi hade sponsorhindrena och rocka har aldrig sett dom.

50cm clear round
gick ut riktigt tidigt så jag kunde rida fram länge, fokusera på att få henne framför skänkel och körde lite skritt och trav övergångar. avsluta med galopp innan jag fick gå in på framhoppningen, framhoppningen var inne i ridhuset vilket gjorde de väldigt svårt att kunna hoppa fram ordentligt. så hoppa bara räket 3 gånger innan de var dags att gå in på banan.
väl inne på banan så gick de jätte bra, visst sprången kanske inte var dom snyggaste men hon hoppa utan att tveka och de blev en felfri runda.

60cm km klass A:0/A:0
red inte fram så jätte länge och hoppa bara räket en gång, gick in på banan med ett mål och de var att vi skulle komma runt banan. rocka var jätte duktig och hoppa bra trots att hon börja bli trött, vi kom till om hoppning men tänkte inte på de utan körde bara på som jag planerat. vi kom runt med 0fel i grund och omhoppningen så var jätte nöjd, sen när dom ropa uppvilka som hade placerat sig så vissa de sig att jag och rocka kom på 6:e plats:D. trodde dom så fel först för vi red ju inte fort eller korta vägar.

så blev 2 två rosetter denna dag vilket jag inte alls trodde de skulle bli är verkligen SUPER nöjd med rocka<3<3 hon kunde inte ha gjort de bättre:) nu sattsar vi på att vara redo för att hoppa 70cm bana eller högre till påskacupen:D
 
 


1 kommentar:

  1. Vad roligt att det gick bra. Nu är det bara till att blicka framåt och fortsätta träningen! :)

    SvaraRadera