söndag 15 januari 2012

stigbyglar i 24k guld och swarovski

satt och titta lite efter sporrar från jin stirrups och hitta en länk till företagets hemsida där man kan se alla deras produkter och även köpa. blädra runt lite och hitta då tro de eller ej ett par stigbyglar i 24k guld och men swarovski. så har man råd och lust att betala ca 8000kr för ett bar riktiga bling stygbyglar hittar man dom här
tycker själv dom var riktigt snygga:) men skulle aldrig lägga så mycket pengar på ett par stigbyglar som man ride med i regn och rusk. möjligt viss att man skulle kunna tänka sig att ha ett par till tävling om man var rik eller sponsrad tävlings ryttare på hög nivå;). men sen finns de även ett "biligare" alternativ och det är dessa svarta (bilden under) som är men swarovski och kostar ca 3000kr och då när man endå är i farten varför inte köpa ett bar swarovski pryda sporrar som blir dina för ca 1000kr.

 


1 kommentar:

  1. Anonym1/15/2012

    Helt sjukt! :o Snacka om onödig pryl att lägga så mycket pengar på. Som sagt om man är sponsrad och får dem gratis tar man ju emot dem, men hade aldrig lagt 8000,- på ett par stigbyglar hur rik jag än hade varit.

    SvaraRadera